Toimitusehdot

Toimitukset

Toimitusaikamme on 2-3 viikkoa.

 

Toimitusmaksu

Toimituskulut Postin kautta muodostuvat tilauksesi postimaksusta, mikä on 5€, 7,90€ tai 10€ riippuen tilauksesi koosta ja painosta. Näet toimitusmaksun ostoskorissasi. Mikäli ostat useamman kuin yhden tuotteen, tulee toimistusmaksu vain yhteen kertaan, esim. Ostaessasi kaksi tuotetta, joissa molemmissa toimitusmaksu olisi 10€ (yht 20€) maksat vain 10€. Yli 100€ tilauksista ei peritä toimitusmaksua lainkaan. Kirjoita tällöin kuponkikoodiksi ”TILAUS100”.

 

Maksaminen

Palvelut ja tuotteet mahdollisine toimituskuluineen maksetaan Unisieppari.fi verkkosivuilla tilauksen yhteydessä. Maksuvälineinä käyvät Suomessa yleisimmät debit- ja credit-kortit. Unisieppari.fi maksupalvelun tarjoajana toimii Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Stripe on kansainvälinen edistyksellinen maksupalveluntarjoaja, joka noudattaa alan tiukimpia turvallisuusvaatimuksia. Stripe näkyy ostajan tiliotteella. Reklamaatioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Unisieppari.fi asiakaspalveluun (info@unisieppari.fi). Kauppiaana toimii Lovely Vibes OÜ.

 

Toimitustavat

Ostokset toimitetaan Itellan kautta postipakettia.

 

Tuotteen palautusoikeus

Tarkistamme tuotteet ennen lähetystä ja varmistamme, että ne ovat kunnossa. Jos ostamasi tuotteet ovat kuitenkin viallisia, voit palauttaa ne 14 päivän kuluessa toimituksesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, puhdas ja siinä kunnossa, missä se on vastaanotettu.

Sovi palautuksesta etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme kuinka asiassa menetellään (info@unisieppari.fi). Virheellisten tuotteiden osalta pyrimme ensisijaisesti korjaamaan mahdolliset virheet.

 

Tuotevirheen korjaaminen

Jos saamasi tuote on vioittunut, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme ja jätä vioittunut tuote asiakaspalautuksena postiin. Sovi palautuksesta etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme kuinka asiassa menetellään (asiakaspalvelu: info@unisieppari.fi).

Mikäli tuote noudetaan postista, lähetyksen vahingoittumisesta tehdään merkintä heti lähetyksen vastaanoton yhteydessä postin virkailijan opastuksella. Pakkaamme tuotteemme huolellisesti, emmekä vastaa vahingoista, joita syntyy varomattomasta käsittelystä kuljetuksen aikana.